Facebook    Twitter
Your Choice Catering Ridderkerk Bel Gratis

Zeg JA tegen Your Choice Catering en wij
bieden het bruidspaar met ouders of getuigen
een gratis proefdiner aan.Gratis Proefdiner
Vraag naar de voorwaarden

Wij steunen "Make a Wish Nederland"Klik op logo voor meer info

Tinstraat 184
2984 AN Ridderkerk
tel. 0180 - 744453

of bel gratis naar: 0800 - 099 2233

Mail ons

info@yourchoicecatering.nl


barbecue zalm

Barbecue

BBQ Steak

 


Your Choice Ridderkerk - Barbecue

Krijgt u ook zo'n fijn en zomers gevoel bij het woord barbecue? Ruikt u als het ware de hamburgers en de spiesen al? Dat heerlijk barbecuesfeertje kunt u zomers en 's winters oproepen met een barbecue van Your Choice Catering Ridderkerk. Onze barbecues kunnen ook prima binnen of op locatie gebruikt worden. Wel zo handig en prettig.

Veel keuze

Your Choice Catering Ridderkerk biedt u een gasbarbecue of een barbecue op kolen met daarbij vele gerechten. In ons standaard pakket zitten al vier heerlijke stukjes vlees, twee soorten salade, verschillende soorten saus en aioli en uiteraard ontbreekt de vers afgebakken stokbrood met kruidenboter ook niet. Daarnaast bieden we ook een Extra pakket en een Luxe pakket. Bekijk hieronder maar eens wat we daar bij inbegrepen zit.

BBQ Standaard BBQ Extra BBQ de Luxe

Geen zorgen!

Your Choice Catering Ridderkerk levert de gewenste barbecue bij u thuis of op locatie af. Wij helpen u dan nog even met deze aan te steken. Daarna kunt het verder zelf doen. Mocht u toch graag een kok erbij, dan is dat, tegen een meerprijs, natuurlijk altijd mogelijk. Informeer gerust naar de mogelijkheden. Ook als u speciale wensen heeft, meer vegetarische gerechten wilt of meer materiaal in de vorm van bijv. een partytent, kan dat allemaal geregeld worden. U hoeft zich nergens zorgen over te maken en op de bewuste dag alleen nog maar te gaan genieten!

Een lekker toetje

Borden, bestek, servetten, een buffettafel met strakke tafelrok én de afwas zitten allemaal bij de prijs inbegrepen. Wilt u graag een dessert aan uw gasten serveren, dan kunnen wij daar ook aan voldoen. Wat dacht u van een authentieke ijscowagen om dat fijne zomerse sfeertje nog wat langer vast te houden!

Een verfrissend drankje

Een drankje hoort er natuurlijk ook bij. Wat is een barbecue zonder een gekoeld drankje, een lekker roseetje of een schuimig glas bier? U kunt altijd gebruik maken van onze drankenarrangement. Heel handig als de barbecue op locatie plaats zal vinden.

Neem contact met ons op voor een vrijblijvend en persoonlijk advies. Samen komen we er wel uit! Bel 0800 4890 890 of vul het contactformulier in.