Facebook    Twitter
Your Choice Catering Ridderkerk Bel Gratis

Zeg JA tegen Your Choice Catering en wij
bieden het bruidspaar met ouders of getuigen
een gratis proefdiner aan.Gratis Proefdiner
Vraag naar de voorwaarden

Wij steunen "Make a Wish Nederland"Klik op logo voor meer info

Tinstraat 184
2984 AN Ridderkerk
tel. 0180 - 744453

of bel gratis naar: 0800 - 099 2233

Mail ons

info@yourchoicecatering.nl


Bedrijfscatering

 


Your Choice Catering Ridderkerk - bedrijfscatering

U denkt er aan om binnen uw bedrijf de catering te laten verzorgen voor de dagelijkse lunch? Wellicht heeft u slechts af en toe een cateraar nodig die op de werkvloer een lunch of diner kan verzorgen? Of heeft u meer behoefte aan een structurele bedrijfskantine? Your Choice Catering Ridderkerk is van alle markten thuis en wij kunnen u absoluut verder helpen.

We houden rekening met uw wensen

Your Choice Catering Ridderkerk heeft jarenlange ervaring als het om bedrijfcatering gaat en wij weten als geen ander wat belangrijk is voor zowel de werkgever, de werknemer en de gasten, zoals uw klanten. Maak gerust een vrijblijvende afspraak met ons, wij houden met al uw wensen en budget rekening. Uiteraard zijn onze producten altijd vers, uitgebalanceerd, gezond en volwaardig. Als u het wenst kunnen wij elke dag vers fruit, gezonde broodjes, heerlijke soepen en zuivelproducten leveren. Alles wat u maar wilt voor een complete lunch voor u en uw werknemer. U staat bij ons als klant altijd centraal of u nu weinig of veel werknemers in dienst heeft!

Zo kan uw lunch er ook uitzien

Wij geven hier een voorbeeld van zo'n lunch, maar uiteraard is er nog veel meer mogelijk. Wij zeer zeer flexibel en luisteren goed naar wat de klant graag wilt. Daar zit onze kracht in.

Voorbeeld van een dagelijkse lunch:
Prijs vanaf € 6,65 p/p all-in (60 personen op basis van contract levering)

  • diverse harde en zachte broodjes, krentenbollen en ontbijtkoek
  • kaasplateau met diverse kazen (waaronder brie)
  • vleeswarenplateau met diverse vleeswaren en filet American
  • salade en vers fruit
  • melk, karnemelk en jus d'orange
  • serviesgoed

Prijzen in overleg en afhankelijk van de wensen, het aantal gasten en/of het aantal dagen.

Er is veel mogelijk

In overleg is er veel mogelijk. Wij kunnen desgewenst uw bedrijfsrestaurant volledig overnemen, ongeacht hoeveel personeel u in dienst heeft. Wij zorgen voor een evenwichtig en lekkere maaltijd, zodat uw personeel even kan genieten en tot rust kan komen.

Bel ons op 0800 4890 890 of vul het contactformulier in. We staan u graag te woord en hopen dat we u kunnen helpen in uw zoektocht naar een goede en betrouwbare bedrijfscateraar!