Facebook    Twitter
Your Choice Catering Ridderkerk Bel Gratis

Zeg JA tegen Your Choice Catering en wij
bieden het bruidspaar met ouders of getuigen
een gratis proefdiner aan.Gratis Proefdiner
Vraag naar de voorwaarden

Wij steunen "Make a Wish Nederland"Klik op logo voor meer info

Tinstraat 184
2984 AN Ridderkerk
tel. 0180 - 744453

of bel gratis naar: 0800 - 099 2233

Mail ons

info@yourchoicecatering.nl


Bedrijfsfeest - receptie

Bedrijfsfeest

Swingende Champagnière

 


Your Choice Catering Ridderkerk - Bedrijfsfeest

Elke werkgever zal er vroeg of laat aan moeten geloven: een bedrijfsfeest. Voor veel werknemers is het bedrijfsuitje een goed moment om op een hele andere manier met elkaar te communiceren. Dan moet even niets en is de sfeer relaxt en ongedwongen. En vaak leer je elkaar op een hele andere, vaak prettige, manier kennen. En wij begrijpen heel goed dat u er tegen op ziet om dat allemaal te organiseren en te regelen. Gelukkig kan Your Choice Catering Ridderkerk daar goed bij helpen.

Wij regelen het tot in de puntjes

Eigenlijk hoeft u niet veel te doen als u met ons in zee gaat. Uw wensen kenbaar maken, natuurlijk. We nemen graag met u door wat u in gedachten heeft en welk budget u daarvoor heeft. Verder kunt het met een gerust hart aan ons overlaten. Wij regelen het tot in de puntjes, precies zoals u het wilt. Zodat u na afloop er met een tevreden gevoel op terug kunt kijken.

Vele mogelijkheden

Er is veel mogelijk voor een bedrijfsfeest. Een themafeest is vaak erg leuk, de catering kan daar uitstekend op aangepast worden. U kunt dan bijvoorbeeld een buffet nemen of een gezellige barbecue. Maar natuurlijk kan er veel meer gerealiseerd worden: een walking dinner, een wijnproeverij of een private dinner bij een select en intiem gezelschap.

Wij kunnen alles verzorgen

Wij verzorgen uw bedrijfsfeest op culinaire wijze met de heerlijkste hapjes en drankjes, desgewenst aangevuld met mooie achtergrondmuziek, een live-optreden of een karaoke-installatie. Wilt u een aankleding in stijl, een partytent bij slecht weer of misschien animatie voor de aanwezige kinderen van uw personeel? Het is allemaal mogelijk. Wij zijn zeer flexibel en denken graag met u mee. Alles moet en zal tiptop door ons in orde worden gebracht. U weet van te voren waar u aan toe bent en u zult nooit voor verrassingen komen te staan. Wij houden rekening met uw wensen, uw budget en uw voorkeuren.

Contact

Neem vrijblijvend contact met ons op, er zijn zoveel mogelijkheden die we samen met u kunnen realiseren. En een offerte is altijd gratis en zonder verplichtingen!

Ons gratis telefoonnummer is 0800 4890 890 of vul het contactformulier in en wie weet werken we binnenkort met u samen!