Facebook    Twitter
Your Choice Catering Ridderkerk Bel Gratis

Zeg JA tegen Your Choice Catering en wij
bieden het bruidspaar met ouders of getuigen
een gratis proefdiner aan.Gratis Proefdiner
Vraag naar de voorwaarden

Wij steunen "Make a Wish Nederland"Klik op logo voor meer info

Tinstraat 184
2984 AN Ridderkerk
tel. 0180 - 744453

of bel gratis naar: 0800 - 099 2233

Mail ons

info@yourchoicecatering.nl


Party tent

Bedrijfsopening

Sushi wagen

 


Your Choice Catering Ridderkerk - Bedrijfsopening

Een bedrijf openen is een belangrijke mijlpaal in het leven. Het is het begin van iets nieuws, de verwachtingen zijn veelal hoog gespannen en men staat vaak te trappelen van ongeduld om echt te kunnen beginnen. Een officiële bedrijfsopening is vaak de aftrap van een zinderend nieuw begin. En Your Choice Catering Ridderkerk helpt u graag bij deze belangrijke gebeurtenis.

Heuglijke momenten

U kunt bij ons uitstekend de catering laten verzorgen wanneer u het feit viert dat u ondernemer bent geworden. Of wellicht wilt u het vieren dat u een nieuw pand bent betrokken, groter bent geworden, een fusie bent aangegaan of een ander bedrijf heeft gekocht. Het zijn heuglijke momenten waarbij het glas geheven mag worden.

Goed en zorgvuldig

Your Choice Catering Ridderkerk verzorgt goed en zorgvuldig de catering. Een receptie bijvoorbeeld, of een lopend buffet met tal van gerechten. Wellicht kiest u ervoor om samen met uw zakenpartners het glas te heffen tijdens een heerlijk diner.

Kent u de term pannenbier, dat is een term uit de bouw en wordt als volgt omschreven:

Pannenbier Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie: Pannenbier is een term uit de bouw. Wanneer het hoogste punt van een gebouw is bereikt en de dakpannen gelegd kunnen worden, wordt bier geschonken dat door de opdrachtgever beschikbaar wordt gesteld. In sommige streken plaatst men wanneer het hoogste punt bereikt is een meiboom op de nok, meestal is het een vlag die blijft wapperen totdat het pannenbier is geschonken en gedronken. Een lang wapperende vlag duidt op een gierige opdrachtgever. Een bezem op het hoogste punt nadat de vlag gestreken is duidt erop dat er geen bier is geschonken (en geen fooi is gegeven).

Hoogtepunt

Zo'n mooi hoogste punt wordt dus ook een echt hoogtepunt. Om uw letterlijke of figuurlijke hoogtepunt te vieren, bent u bij Your Choice Catering Ridderkerk aan het juiste adres. Bel ons voor een vrijblijvende offerte op 0800 4890 890 of vul het contactformulier in.