Facebook    Twitter
Your Choice Catering Ridderkerk Bel Gratis

Zeg JA tegen Your Choice Catering en wij
bieden het bruidspaar met ouders of getuigen
een gratis proefdiner aan.Gratis Proefdiner
Vraag naar de voorwaarden

Wij steunen "Make a Wish Nederland"Klik op logo voor meer info

Tinstraat 184
2984 AN Ridderkerk
tel. 0180 - 744453

of bel gratis naar: 0800 - 099 2233

Mail ons

info@yourchoicecatering.nl


Lunch Buffet

warm buffet


 


Your Choice Catering Ridderkerk - buffetten

Een buffet is al snel een goed idee voor een groter gezelschap. Op deze manier kunt u uw gasten laten nemen wat ze zelf willen en ook hoe vaak ze willen. De keuze is altijd erg goot, er zit altijd wel iets bij voor iedereen. De buffetten van Your Choice Catering Ridderkerk zijn uiteraard altijd heerlijk vers, gemaakt van producten van hoge kwaliteit en om je vingers er bij af te likken, zo lekker!

Met zorg bereid

Your Choice Catering Ridderkerk biedt verschillende soorten buffetten aan. Allemaal even bijzonder en met zorg bereid. Wilt u toch weer iets heel anders, laat het ons dan weten, wij denken graag met u mee en er is natuurlijk nog veel meer mogelijk!

Koude buffetten Koud / warm buffet Zelf buffet samenstellen
Flavours of the world Thema buffetten Lunch & Tapas buffet
Wereld buffetten Desserts buffet    

Neem nu het buffet Flavours of the World. Daarbij maakt u kennis met smaken uit de gehele wereld: Franse coq au vin, Italiaanse carpaccio, Indiase Tikka Massala, Amerikaanse spare ribs of Spaanse paella. Allemaal even heerlijk en bijzonder. Themabuffetten zijn op hun beurt weer ideaal als ook het feest in een bepaald thema is. En is het feest op de dag en heeft u een lunchbuffet nodig, dan hebben we daar ook een heerlijk buffet voor. Met tal van heerlijke broodjes en beleg.

Duidelijkheid en transparantie!

Wij houden van duidelijkheid en transparantie! U betaalt bij ons voor serviesgoed en bestek niets extra's. Wilt u materialen bij ons huren, zoals een partytent of een geluidsinstallatie, dan is dat tegen een scherpe prijs altijd mogelijk. We zullen u daar duidelijk over informeren. De prijzen van onze buffetten zijn ook inclusief BTW en schoonmaakkosten.

Neem voor alle mogelijkheden voor uw buffet vrijblijvend contact met ons op. Ons gratis telefoonnummer is 0800 4890 890 of vul het contactformulier in.