Facebook    Twitter
Your Choice Catering Ridderkerk Bel Gratis

Zeg JA tegen Your Choice Catering en wij
bieden het bruidspaar met ouders of getuigen
een gratis proefdiner aan.Gratis Proefdiner
Vraag naar de voorwaarden

Wij steunen "Make a Wish Nederland"Klik op logo voor meer info

Tinstraat 184
2984 AN Ridderkerk
tel. 0180 - 744453

of bel gratis naar: 0800 - 099 2233

Mail ons

info@yourchoicecatering.nl


Entertainment

Swingende Champagnière

 


Your Choice Catering Ridderkerk - Entertainment

Wat is een feest zonder entertainment? Vaak maakt dat een feest een tikje leuker, spannender, grappiger en bijzonderder. Denk maar eens aan blije kindergezichten voor een poppenkast. Een band die favoriete nummers van het bruidspaar speelt. Een potje ganzenborden tijdens een oud-Hollands feestje. Of een hilarische quiz voor de jarige job compleet met hoogtepunten uit zijn of haar leven. Your Choice Catering Ridderkerk kan het allemaal moeiteloos regelen, want wij weten als geen ander wat een feest echt bijzonder maakt!

De puntjes op de i

Een feest is pas echt geslaagd als alle gasten met een voldaan gevoel naar huis gaan. Natuurlijk kan Your Choice Catering Ridderkerk uitstekend zorgen voor de innerlijke mens: de heerlijkste en meest bijzondere gerechten zullen we voor u en uw gezelschap regelen en verzorgen. Wilt u daarbij ook een mooie aankleding en styling realiseren? Geen enkel probleem, dat regelen wij voor u! En wilt u echt de puntjes op de i zetten en het helemaal af maken met spectaculair entertainment, dan kan dat dus ook bij Your Choice Catering Riddekerk!

Wij regelen het voor u!

Wij zeer flexibel, denken graag met u mee en door onze jarenlange ervaring weten we precies wat uw feest nodig heeft. Van stormbaan tot aan een muziekquiz of van een springkussen tot aan een pianist. Ook met uw ideeën en suggesties gaan we serieus aan de slag. Ons is niets te gek. Samen met u zetten we alles op papier, maken we een compleet draaiboek en zorgen wij ervoor dat u kunt gaan genieten.

Contact

Neem contact met ons op om al uw wensen te bespreken. Er is zoveel mogelijk, te veel om hier allemaal op te noemen. Samen met u stellen we een plan op. En een offerte is natuurlijk altijd gratis en vrijblijvend. Ons telefoonnummer is 0800 4890 890 of vul het contactformulier in.