Facebook    Twitter
Your Choice Catering Ridderkerk Bel Gratis

Zeg JA tegen Your Choice Catering en wij
bieden het bruidspaar met ouders of getuigen
een gratis proefdiner aan.Gratis Proefdiner
Vraag naar de voorwaarden

Wij steunen "Make a Wish Nederland"Klik op logo voor meer info

Tinstraat 184
2984 AN Ridderkerk
tel. 0180 - 744453

of bel gratis naar: 0800 - 099 2233

Mail ons

info@yourchoicecatering.nl


Huwelijk

huwelijksreceptie catering

bruiloft cateraar

 


Your Choice Catering Ridderkerk - Huwelijk

Een huwelijk is vaak een hoop geregel. Er moet ook zoveel georganiseerd worden. Een bruidsjurk, de fotograaf, een locatie, de versiering, de catering... Gelukkig kan Your Choice Catering Ridderkerk in veel gevallen helpen. En niet alleen bij de catering, ook voor materiaal en entertainment kunt u bij ons terecht. We hebben zelfs een lange lijst met prachtige locaties.

Bijzondere momenten

Your Choice Catering Ridderkerk zet zich graag in voor een bruiloft. Dat zijn zulke bijzondere momenten, het lijkt wel of wij met het bruidspaar ook vleugels krijgen en we daardoor onze mooiste glimlach opzetten. De hapjes en de drankjes lijken net nóg lekkerder te smaken en de sfeer is vaak betoverend en romantisch. Elk bruidspaar is weer zo uniek en wij beseffen maar al te goed dat zo'n bijzondere dag ook voor ons nooit op de automatische piloot mag worden afgedraaid. De persoonlijke wensen van het bruidspaar staan wat ons betreft ook altijd centraal. Het is jullie dag en het is aan ons om die mede tot een groot succes te maken.

Een prettige samenwerking

Er is bij ons qua catering heel veel mogelijk. Wij hebben ruim twintig jaar ervaring en weten precies hoe we een receptie moeten aanpakken. Wilt u uw gasten laten genieten van een mooi buffet, dan behoort dat uiteraard tot de mogelijkheden. Neem rustig een kijkje op deze site om alles eens goed te bekijken. U kunt uiteraard ook voor een walking dinner of een private dinner kiezen. De keuze is aan u. Ook de aankleding, bijvoorbeeld slingers, ballonnen en bloemstukken regelen wij moeiteloos voor u. Wilt u entertainment, live-muziek of vermaak voor de kleine kinderen? Wij zorgen ervoor!

Voorbeeld van een compleet verzorgde dag

Samen met het bruidspaar maakt Your Choice Catering Ridderkerk een draaiboek waarin we alle afspraken vastleggen. Dat werkt voor ons en voor u heel prettig. U weet dan altijd waar u aan toe bent en komt zo nooit voor verrassingen te staan. Wel zo prettig op de mooiste dag van je leven!

Locatie

Weet u al waar u het huwelijksfeest zult gaan houden? Ook daarbij kunnen wij goed helpen. We hebben een lange lijst met prachtige locaties. Toch is deze lijst lang niet compleet. Vraag ons gerust naar andere locaties, we kunnen u waarschijnlijk goed helpen. We denken graag met u mee om deze dag tot een prachtige gedenkwaardige en onvergetelijke dag te maken.

Gratis proefdiner!

Mochten jullie met ons in zee gaan, dan hebben we nog een mooie verrassing voor jullie: een gratis proefdiner samen met jullie ouders of met de getuigen. Ons cadeautje voor jullie, een mooie manier om alvast voor te proeven.

Contact

Neem met ons contact op voor alle informatie omtrent de catering van jullie huwelijk. U bereikt ons gratis op 0800 4890 890 of vul het contactformulier in. Een offerte is altijd zonder enige kosten en uiteraard ook zonder verplichtingen.