Facebook    Twitter
Your Choice Catering Ridderkerk Bel Gratis

Zeg JA tegen Your Choice Catering en wij
bieden het bruidspaar met ouders of getuigen
een gratis proefdiner aan.Gratis Proefdiner
Vraag naar de voorwaarden

Wij steunen "Make a Wish Nederland"Klik op logo voor meer info

Tinstraat 184
2984 AN Ridderkerk
tel. 0180 - 744453

of bel gratis naar: 0800 - 099 2233

Mail ons

info@yourchoicecatering.nl


Verhuur materialen

 


Your Choice Catering Ridderkerk - Materialen

Natuurlijk ligt de nadruk bij ons op de catering, maar wij begrijpen ook wel dat geen enkel feestje echt compleet is zonder een bijzondere styling of een mooie aankleding. Mocht u de catering door ons laten doen, dan kan Your Choice Catering Ridderkerk altijd helpen met extra materialen.

Ook voor extra materialen

Veel materiaal is al inbegrepen bij de prijs: de borden, het bestek, de schalen, de glazen, de servetten, sta- en buffettafels... Daar zorgen wij allemaal voor. Maar soms heb je wat extra's nodig. Een mooie feestelijke stoel voor de jubilaris of voor oma die haar verjaardag viert, bijvoorbeeld. Extra tafels, kandelaars, bloemstukken, een loungeset. U kunt het zo gek niet bedenken of wij kunnen het u leveren tegen een hele redelijke prijs.

Er is veel mogelijk

Neem gerust een kijkje in deze lijst met materialen, Daar ziet u in een oogopslag wat we zo voor u kunnen regelen en voor welke prijs. Mocht u toch iets willen wat er niet bijstaat, laat het dan weten, wij hebben zoveel contacten, dat we daar wel uit moeten komen.

Huurmaterialen (pdf)        

Contact

En mocht u nog een heel ander idee hebben, bel dan gerust, wij denken graag met u mee. Ons telefoonnummer is 0800 4890 890 of vul eventueel ons contactformulier in.