Facebook    Twitter
Your Choice Catering Ridderkerk Bel Gratis

Zeg JA tegen Your Choice Catering en wij
bieden het bruidspaar met ouders of getuigen
een gratis proefdiner aan.Gratis Proefdiner
Vraag naar de voorwaarden

Wij steunen "Make a Wish Nederland"Klik op logo voor meer info

Tinstraat 184
2984 AN Ridderkerk
tel. 0180 - 744453

of bel gratis naar: 0800 - 099 2233

Mail ons

info@yourchoicecatering.nl


beautifull blackPrivate dinners

 


Your Choice Ridderkerk - private dinner

Een private dinner is een diner met een select gezelschap, waarbij de maaltijd wordt bereid door een professionele kok. Vaak wordt het in huiselijke kring gedaan. Op die manier wordt het een heel intiem etentje. Het is optimaal genieten van de culinaire heerlijkheden en van het gezelschap.

Een echte belevenis

De koks van Your Choice Catering Ridderkerk zijn voor de private dinners speciaal geselecteerd. Ze zijn uiteraard een kei in hun vak en toveren de heerlijkste gerechten uit hun koksmuts, maar ze kunnen er ook nog eens heel vermakelijk over vertellen. Zo wordt uw etentje een echte belevenis. Er ontstaat een mooie interactie tussen de kok en uw gezelschap. En reken maar dat het eten dan nóg lekkerder smaakt!

Altijd bijzonder

U kunt zich laten verrassen door een verrassingsmenu of u kunt uw wensen van te voren kenbaar maken. Hoe u het ook het wilt, het is altijd bijzonder, excellent, bijzonder smakelijk en het geheel wordt prachtig opgediend. Een echte verwennerij! Wilt u echter een idee hebben hoe zo'n diner in elkaar zou kunnen steken, bekijk dan de menu-impressie.

Menu inpressie        

Optimaal genieten

Vanaf acht personen of vanaf 500 euro is het al haalbaar om een private dinner te verzorgen. Voor 40 euro per persoon kunt u uw gasten laten ervaren hoe het is om in de intieme setting van het eigen huis een heerlijk avondvullend programma te laten meemaken. Your Choice Catering Ridderkerk zal er echt alles aan doen om u een smaakvolle en onvergetelijke avond te bezorgen. Als u wilt kan er een wijnarrangement bijgeboekt worden, waarbij de heerlijkste wijnen bij het juiste gerecht geserveerd zullen worden. Een hele speciale ervaring! En uiteraard hoeft zich geen zorgen te maken om de vuile vaat. Wij ruimen alles voor u op en zorgen dat alles weer netjes wordt schoongemaakt.

Make a Wish Nederland Wens Diner

Sinds een aantal jaar is Your Choice Catering Medemblik de huiscateraar van de stichting Make a Wish. We bedenken samen mooie initiatieven om mee te werken aan de wensen van ernstig zieke kinderen. En van elke private dinner gaat ook 15% naar deze stichting.

Neem voor alle mogelijkheden voor een private dinner contact met ons op. Samen komen we er wel uit. Bel 0800 4890 890 of vul het contactformulier in.