Facebook    Twitter
Your Choice Catering Ridderkerk Bel Gratis

Zeg JA tegen Your Choice Catering en wij
bieden het bruidspaar met ouders of getuigen
een gratis proefdiner aan.Gratis Proefdiner
Vraag naar de voorwaarden

Wij steunen "Make a Wish Nederland"Klik op logo voor meer info

Tinstraat 184
2984 AN Ridderkerk
tel. 0180 - 744453

of bel gratis naar: 0800 - 099 2233

Mail ons

info@yourchoicecatering.nl


Recepties

Catering personeel


 


Your Choice Catering Ridderkerk - recepties

Your Choice Catering Ridderkerk heeft een jarenlange ervaring met het organiseren van recepties en dat merk je. Wij weten als geen ander hoe fijn het is als een receptie vlekkeloos verloopt en waarbij de gasten in de watten worden gelegd met heerlijke hapjes en drankjes.

Party assortiment

Wij bieden bijvoorbeeld een party assortiment, waarbij we drankjes, hapjes, sta-tafels en personeel leveren vanaf maar €19,50 per persoon. Uiteraard is alles inclusief glaswerk, frituur en oven, tap en servies en een drankentafel. Wilt u iets extra's of een mooie styling, dan kan dat uiteraard altijd tegen een geringe meerprijs.

We hebben drie borrelassortimenten. Daar zit van alles en nog wat bij. Neem er maar eens een kijkje, natuurlijk staan we altijd open voor uw eigen wensen.

Party pakket
Your Choice
Koude
Borrelassortimenten
Warme Borrelassortimenten
Extra aanvulling        

Proost!

Natuurlijk hoort er ook een lekker drankje bij. Wij hebben een uitstekend drankenarrangement. Op dit moment hebben we een mooie actie: onbeperkt Hollands assortiment, tijdens uw receptie drie uur lang voor 7,50 euro p.p.all-in.

Drankenarrangement        

Met een persoonlijke touch

Your Choice Catering Ridderkerk regelt het graag goed voor u. Alle materialen, zoals glazen, servies en bestek zijn natuurlijk bij de prijs inbegrepen. Wilt u iets extra's zoals sfeerverlichting of een bijzondere styling met bijvoorbeeld bloemstukken, dan kunnen wij dat voor u regelen. Over alles valt met ons te praten en de prijs zal heel schappelijk zijn. We nemen u en uw wensen altijd als uitgangspunt. Zo wordt het een receptie met een persoonlijke touch en dat zullen de gasten zeker weten te waarderen. Niets wordt aan het toeval overgelaten en alles tot in de puntjes verzorgd.

Materialen        

Vriendelijk en ervaren personeel

We kunnen ons voorstellen dat u vriendelijk en ervaren personeel de drankjes en de hapjes wilt laten serveren. Natuurlijk kan Your Choice Catering Ridderkerk dat regelen. Als ons personeel heeft een professionele opleiding genoten.

Bel ons op 0800 4890 890 of vul het contactformulier in voor een vrijblijvende offerte.