Facebook    Twitter
Your Choice Catering Ridderkerk Bel Gratis

Zeg JA tegen Your Choice Catering en wij
bieden het bruidspaar met ouders of getuigen
een gratis proefdiner aan.Gratis Proefdiner
Vraag naar de voorwaarden

Wij steunen "Make a Wish Nederland"Klik op logo voor meer info

Tinstraat 184
2984 AN Ridderkerk
tel. 0180 - 744453

of bel gratis naar: 0800 - 099 2233

Mail ons

info@yourchoicecatering.nl


Walking Dinners

Amuses

Amuses Walking Dinner

 


Your Choice Catering Ridderkerk - walking dinner

Heeft u wel eens gedacht aan een walking dinner? Your Choice Catering Ridderkerk kan de beste walking dinners voor u realiseren. Het is dé ideale manier van genieten van heerlijke en bijzondere gerechten, terwijl er tegelijkertijd veel kan worden gepraat en rondgelopen kan worden. De gerechten zijn zeer handzaam, altijd met zorg gemaakt en van hoge kwaliteit. U kunt altijd uw eigen keuze aan ons doorgeven, daar houden wij natuurlijk rekening mee.

Onze arrangementen

Om het u wat makkelijker te maken hebben we alvast drie arrangementen voor u samengesteld. De kleine gerechten, zo'n acht in totaal, vormen samen een geheel volwaardig diner. Uw gasten zullen dit zeker kunnen waarderen!

Exclusief walking dinner Chinees walking dinner Walking dinner

Een passend drankenarrangement

Daarnaast biedt Your Choice Catering Ridderkerk u een passend drankarrangement tegen een scherpe prijs. We kunnen bij een walking dinner al een onbeperkt drankenarrangement aanbieden vanaf 7,50 euro p.p. En als het nodig is brengen we een tap, glazen en alle andere benodigde materialen voor u mee. Dit alles is bij de prijs van de drankjes inbegrepen.

Een heerlijk dessert

Ook als u een dessert wilt voor u en uw gasten, kan dat zonder problemen bij Your Choice Catering Ridderkerk geregeld worden. Wij bieden een uitgebreid dessertbuffet met tal van mogelijkheden aan: ijs, taartjes, chocolade, vers fruit.. Maar ook als u een enkel dessert wilt serveren, kan dat natuurlijk altijd.

Wij regelen het voor u!

Wij maken met u een afspraak om alles door te nemen. Zo moeten we natuurlijk weten of er een keuken aanwezig is of dat we zelf een mobiele keuken meenemen. U kunt alvast wat voorproeven of eventueel wat wijnen uitproberen. Wilt u dat wij de boel mooi aankleden, dan kan dat natuurlijk ook geregeld worden. De prijs van een walking dinner hangt af van het gekozen assortiment en varieert tussen de 27,50 euro en 40,00 euro p.p. Daarbij komen nog de kosten voor de kok à 32,50 euro per uur.

Neem contact met ons op op 0800 4890 890 of vul het contactformulier in. We helpen u graag verder als u een walking dinner wilt organiseren. En een offerte is altijd vrijblijvend en kosteloos.