Facebook    Twitter
Your Choice Catering Ridderkerk Bel Gratis

Zeg JA tegen Your Choice Catering en wij
bieden het bruidspaar met ouders of getuigen
een gratis proefdiner aan.Gratis Proefdiner
Vraag naar de voorwaarden

Wij steunen "Make a Wish Nederland"Klik op logo voor meer info

Tinstraat 184
2984 AN Ridderkerk
tel. 0180 - 744453

of bel gratis naar: 0800 - 099 2233

Mail ons

info@yourchoicecatering.nl


Wijnproeverijen

wijn en spijs avond

 


Your Choice Catering Ridderkerk - wijnproeverij

Your Choice Catering Ridderkerk biedt als onderdeel van uw feest of evenement nu ook een wijnproeverij aan. U kunt tijdens uw feest of bijvoorbeeld voor uw bedrijfsopening een wijnproeverij laten verzorgen. Tijdens de proeverij maakt u kennis met verschillende wijnen uit verschillende landen. De ene druif is immers de andere niet en vaak beïnvloedt de sterkte van de zon ook zeker de smaak van de druif en dus ook van de wijn. U krijgt alles uitgelegd door ervaren en zeer enthousiaste sommeliers. En natuurlijk mag u alle wijnen proeven!

Met een hapje erbij

Wijn en een (hartig) hapje horen bij elkaar. Your Choice Catering Ridderkerk heeft maar liefst drie arrangementen samengesteld, waarbij de wijnen perfect tot hun recht komen. De wijnen die door de ervaren en gedreven sommeliers geselecteerd zijn, zullen uit de hele wereld komen. Zo proeft u bijvoorbeeld wijn uit zowel Europa, als de Verenigde Staten en Nieuw Zeeland en leert u alles over druivensoorten, rijping en op dronk komen. Kijk hieronder welke heerlijke gerechtjes wij hebben uitgekozen die perfect bij de wijnen passen.

Spijzen Standaard Spijzen Extra Spijzen Luxe

Vraag ons naar de mogelijkheden voor uw feest!

Voor de drie uur durende wijnproeverij rekenen we 20,- euro p.p. . Dit bedrag is exclusief de kosten voor de sommelier. Neem gerust contact met ons op om dit te bespreken. We stellen graag in samenspraak met u een offerte op. Uiteraard kosteloos en altijd zonder verdere verplichtingen.

Bel ons op ons gratis nummer 0800 4890 890 of vul het contactformulier in.